milieuvriendelijke, hervulbare koffiecup

Bluecup is een milieuvriendelijke, hervulbare koffiecup voor je Nespresso-machine. Je kiest je eigen bonen of gemalen koffiesoort, vult daarmee op simpele wijze de Bluecup en plaatst de cup in de machine. Het resultaat is jouw beste espresso!

Hoe het werkt

Jouw lifestyle, jouw espresso

Duurzaam

Bluecup is minimaal 99x milieuvriendelijker dan voorgevulde cups. Een gebruikte Bluecup is in een handomdraai schoongemaakt en weer klaar voor gebruik. En de koffiedrab is bijvoorbeeld prima mest voor de tuin.

Optimale koffie keuzevrijheid

Elke koffie met de juiste malinggraad is geschikt voor de Bluecup. Met jouw passie voor koffie en een beetje aandacht, creëer je met de door jou gekozen bonen of maling de meest persoonlijke espresso. Jouw espresso!

Voordelig

Jouw koffiekeuze bepaalt niet alleen de beleving van jouw espressomoment, maar ook de kosten per kopje. Je kunt dus optimaal prijsvoordeel behalen.

Dé koffiecapsule voor jouw espresso

Bluecup past bij jou. Want je houdt van een goede espresso. En die maak je met je Nespresso-machine. Maar vanaf nu met de te malen bonen of kant-en-klare maling van jouw keuze. Die koop je waar jij wilt. En je maakt vervolgens een espresso van topkwaliteit:

  • 99x milieuvriendelijker dan voorgevulde Nespressocups
  • Jouw eigen koffiekeuze
  • Passend binnen jouw budget

Dat smaakt naar meer!

Bestel nu