milieuvriendelijke, hervulbare koffiecup

Bluecup is een milieuvriendelijke, hervulbare koffiecup voor je Nespresso-machine. Je kiest je eigen bonen of gemalen koffiesoort, vult daarmee op simpele wijze de Bluecup en plaatst de cup in de machine. Het resultaat is jouw beste espresso!

Jouw lifestyle, jouw espresso

Sustainable Nespresso Capsule

Duurzaam

Bluecup is milieuvriendelijk! Een gebruikte Bluecup is in een handomdraai schoongemaakt en weer klaar voor gebruik. En de koffiedrab is bijvoorbeeld prima mest voor de tuin.

Free coffee choice Nespresso capsule

Optimale koffie keuzevrijheid

Elke koffie met de juiste malinggraad is geschikt voor de Bluecup. Met jouw passie voor koffie en een beetje aandacht, creëer je met de door jou gekozen bonen of maling de meest persoonlijke espresso. Jouw espresso!

Best possible price Nespresso capsule

Voordelig

Jouw koffiekeuze bepaalt niet alleen de beleving van jouw espressomoment, maar ook de kosten per kopje. Je kunt dus optimaal prijsvoordeel behalen.

Dé koffiecapsule voor jouw espresso

Bluecup past bij jou. Want je houdt van een goede espresso. En die maak je met je Nespresso-machine. Maar vanaf nu met de te malen bonen of kant-en-klare maling van jouw keuze. Die koop je waar jij wilt. En je maakt vervolgens een espresso van topkwaliteit:

  • De milieuvriendelijke oplossing voor gevulde Nespressocups
  • Jouw eigen koffiekeuze
  • Passend binnen jouw budget

Dat smaakt naar meer!

Bestel nu